Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Latest News

Ilmoittautuminen avattu!

13.04.2021

Lähiesimiehille suunnattu vuorovaikutuskurssi on jälleen tarjolla 2.-3.6. Zoom-koulutuksena. Tule mukaan kehittämään tiiminvetäjän taitojasi!

Lue lisää ja ilmoittaudu...

Uusi vuorovaikutuskoulutus!

20.01.2021

Lähiesimiehille suunnattu vuorovaikutuskoulutus, joka suoritetaan 23.3. etäopetuksena.

 

Auta tiimiäsi mukautumaan muutoksiin!

Lue lisää ja ilmoittaudu...

Online Courses Available!

21.08.2020

TN Training Consultant now also offers courses online! Read more to find out information about the Customer Experience Excellence course that is now live!

Read more...

 

Copyright © TNTC 2021

Tervetuloa!

Haluaisitko tietää, kuinka motivoida tiimiäsi ja olla parempi siinä, mitä teet? Et ehkä tiedä, kuinka kehittää itseäsi tai sinulla ei ole siihen tarvittavia välineitä. Minä voin auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Mitä teen

Tarjoamani kurssit soveltuvat kaikenkokoisille organisaatioille, joilla on kiinnostusta kehittää henkilöstönsä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia erilaisissa tilanteissa. Kursseja on tarjolla useista eri aiheista, ja ne räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Nimeni on Tea Nevala, ja olen ilmailualan ammattilainen ja sertifioitu kouluttaja. Kansainvälinen urani ilmailualalla alkoi 1990, ja olen toiminut kouluttajana jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Pyrin työssäni luomaan asiakkaalle kokemuksen, joka ylittää odotukset, ja tarjoamaan osaamistani ja tukeani koko kehitysprosessin aikana.

Mitä on "Human Factors"?

Termillä Human Factors eli inhimillisillä tekijöillä tarkoitetaan kaikkia niitä taitoja, jotka eivät ole osa varsinaisia ammatillisia tai teknisiä taitoja. Ihmisen suorituskykyyn vaikuttavat vuorovaikutustaidot, ympäristö ja oma suoriutumiskyky. Suorituskykyyn vaikuttavat eri tekijät joista johtuen luotettavuus, laatu ja toiminta voivat kärsiä. Näitä suorituskykyyn vaikuttavista tekijöista käytetään nimitystä inhimilliset tekijät " Human Factors". Näiden taitojen hallinnalla saavutetaan turvallisempi, tehokkaampi ja avoimempi työilmapiiri.Inhimillisten tekijöiden koulutus on otettu käyttöön monella alalla kansainvälisesti.

Esimerkkejä koulutusohjelmasta

Koulutusohjelmassani on koulutuksia monista aiheista:

  • Crew Resource Management (Ilmailuala)
  • Ilmailualan turvallisuus
  • Inhimilliset tekijät, urheiluvalmennus
  • Inhimilliset tekijät, terveydenhuolto
  • Inhimilliset tekijät, pelastuslaitos
  • Johtamistaidot
  • Kulttuurierot
  • Asiakaspalvelu
  • Kouluttaminen 

Jos tarvitset enemmän tietoa suomeksi, voit ottaa minuun yhteyttä.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?