Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Latest News

Kouluttajan kertauskurssi!

01.02.2024

Kouluttajan kertauskoulutus on täydellinen tilaisuus päivittää tietosi ja kehittää taitojasi koulutusmaailmassa. Osallistu etäkoulutukseen 21.03.24!

Lue lisää ja ilmoittaudu...

Koulutus.fi-kurssit!

05.05.2023

Tiimivetäjille sekä urheiluvalmentajille suunnattuja vuorovaikutuskursseja etäkoulutuksena nyt saatavilla Koulutus.fi-sivustolla!

Lue lisää ja ilmoittaudu...

Seuraava verkkokurssi!

13.12.2022

Tiiminvetäjän konfliktinhallinnan kurssi tulossa jälleen 7.-14.3.2023 verkkokoulutuksena!

Lue lisää ja ilmoittaudu...

 

Copyright © TNTC 2024

Tervetuloa!

Haluaisitko tietää, kuinka motivoida tiimiäsi ja olla parempi siinä, mitä teet? Et ehkä tiedä, kuinka kehittää itseäsi tai sinulla ei ole siihen tarvittavia välineitä. Minä voin auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Mitä teen

Tarjoamani kurssit soveltuvat kaikenkokoisille organisaatioille, joilla on kiinnostusta kehittää henkilöstönsä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia erilaisissa tilanteissa turvallisesti ja luoda avoin työilmapiiri. Tarjolla on Human Factors- sekä useita erilaisia Crew Resource Management -kursseja, ja ne räätälöidään tarpeidesi mukaan. Kurssit noudattavat EASA:n eli Euroopan lentoturvallisuusviraston määräyksiä. Crew Resource Management kurssien kaikki aiheet ovat sovellettavissa myös muihin toimialoihin ja siviilielämään.

Nimeni on Tea Nevala, ja olen ilmailualan ammattilainen ja sertifioitu kouluttaja. Kansainvälinen urani ilmailualalla alkoi 1990, ja olen toiminut kouluttajana jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Pyrin työssäni luomaan asiakkaalle kokemuksen, joka ylittää odotukset, ja tarjoamaan osaamistani ja tukeani koko kehitysprosessin aikana.

Mitä ovat "Human Factors" ja "Crew Resource Management"?

Termillä Human Factors eli inhimillisillä tekijöillä (psykologian teoreettinen tieto) tarkoitetaan kaikkia niitä taitoja, jotka eivät ole osa varsinaisia ammatillisia tai teknisiä taitoja. Ihmisen suorituskykyyn vaikuttavat vuorovaikutustaidot, ympäristö ja oma suoriutumiskyky. Suorituskykyyn vaikuttavat eri tekijät, joista johtuen luotettavuus, laatu ja toiminta voivat kärsiä. Näistä suorituskykyyn vaikuttavista tekijöistä käytetään nimitystä inhimilliset tekijät "Human Factors".

Termillä Crew Resource Management tarkoitetaan ylläolevan tiedon käytännön toteutusta. Näiden taitojen hallinnalla saavutetaan turvallisempi, tehokkaampi ja avoimempi työilmapiiri. Tästä syystä Human Factors- ja Crew Resource Management -koulutukset on otettu käyttöön monilla turvallisuuden kannalta kriittisillä aloilla kansainvälisesti.

Ilmailuala on edelläkävijä Human Factors- ja Crew Resource Management -koulutuksessa.  

Esimerkkejä koulutusohjelmasta

 

Crew Resource Management:

  • Peruskurssi (2 pv)
  • Kertauskurssi vuosittain (4 h)
  • Matkustamon esimies (2 pv)
  • Kouluttajakurssi (CRMT) (5 pv)
  • Kouluttajan kertauskurssi (CRMT-R) (1-3 pv)

Muita kursseja:

  • Human Factors peruskurssi (5 pv)
  • Tiimityöskentely & vuorovaikutus, jalkapallovalmennus (2 pv)
  • Kouluttaminen & fasilitointi (5 pv)

1 kurssipäivä = 8 h, sisältäen tauot.

4 h = sisältäen tauot.

Jos tarvitset enemmän tietoa suomeksi, voit ottaa minuun yhteyttä.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?