Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Latest News

Kevään uusi koulutus!

05.01.2022

Tervetuloa hankkimaan tiiminvetäjän työkaluja konfliktinhallintaan maaliskuussa. Ensimmäinen kurssipäivä pidetään 9.3. ja toinen viikkoa myöhemmin 16.3.2022 Zoom-alustaa käyttäen.

Lue lisää ja ilmoittaudu...

Syksyn vuorovaikutuskoulutus!

28.06.2021

Lähiesimiehille suunnattu vuorovaikutuskoulutus järjestetään taas! Ensimmäinen kurssipäivä on 15.9., ja toinen järjestetään viikkoa myöhemmin 22.9.2021. Kurssille voit osallistua etänä, sillä kurssi toteutetaan verkossa Zoom-alustaa käyttäen.

Lue lisää ja ilmoittaudu...

Ilmoittautuminen avattu!

13.04.2021

Lähiesimiehille suunnattu vuorovaikutuskurssi on jälleen tarjolla 2.-3.6. Zoom-koulutuksena. Tule mukaan kehittämään tiiminvetäjän taitojasi!

Lue lisää ja ilmoittaudu...

 

Copyright © TNTC 2022

Tervetuloa!

Haluaisitko tietää, kuinka motivoida tiimiäsi ja olla parempi siinä, mitä teet? Et ehkä tiedä, kuinka kehittää itseäsi tai sinulla ei ole siihen tarvittavia välineitä. Minä voin auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Mitä teen

Tarjoamani kurssit soveltuvat kaikenkokoisille organisaatioille, joilla on kiinnostusta kehittää henkilöstönsä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia erilaisissa tilanteissa. Kursseja on tarjolla useista eri aiheista, ja ne räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Nimeni on Tea Nevala, ja olen ilmailualan ammattilainen ja sertifioitu kouluttaja. Kansainvälinen urani ilmailualalla alkoi 1990, ja olen toiminut kouluttajana jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Pyrin työssäni luomaan asiakkaalle kokemuksen, joka ylittää odotukset, ja tarjoamaan osaamistani ja tukeani koko kehitysprosessin aikana.

Mitä on "Human Factors"?

Termillä Human Factors eli inhimillisillä tekijöillä tarkoitetaan kaikkia niitä taitoja, jotka eivät ole osa varsinaisia ammatillisia tai teknisiä taitoja. Ihmisen suorituskykyyn vaikuttavat vuorovaikutustaidot, ympäristö ja oma suoriutumiskyky. Suorituskykyyn vaikuttavat eri tekijät, joista johtuen luotettavuus, laatu ja toiminta voivat kärsiä. Näitä suorituskykyyn vaikuttavista tekijöista käytetään nimitystä inhimilliset tekijät "Human Factors". Näiden taitojen hallinnalla saavutetaan turvallisempi, tehokkaampi ja avoimempi työilmapiiri. Tästä syystä inhimillisten tekijöiden koulutus on otettu käyttöön monella alalla kansainvälisesti.

Esimerkkejä koulutusohjelmasta

Koulutusohjelmassani on koulutuksia monista aiheista:

  • Crew Resource Management (ilmailuala)
  • Ilmailualan turvallisuus
  • Inhimilliset tekijät, urheiluvalmennus
  • Inhimilliset tekijät, terveydenhuolto
  • Inhimilliset tekijät, pelastuslaitos
  • Johtamistaidot
  • Kulttuurierot
  • Asiakaspalvelu
  • Kouluttaminen 

Jos tarvitset enemmän tietoa suomeksi, voit ottaa minuun yhteyttä.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?